Ky veprim mund t’ua përmirësojë jetën tuaj seksuale

2018-03-12 në ora 15:00

Mbajtja e çorapeve veshur në shtrat gjersa jeni duke bërë gjumë mund t’i japë shëndetin tuaj një nxitje konsiderueshme në një numër të ndryshëm fushash.

Një mori studimesh sugjerojnë se akti i thjeshtë i veshjes para gjumit mund t’iu ndihmojë të flini më mirë dhe madje përmirëson jetën tuaj seksuale, transmeton Gazeta Shneta.

Përparësitë të tjera të përmendura në këtë studim përfshijnë reduktimin e simptomave të sëmundjes së Raynaud-it dhe lehtësimin e menopauzës.

Një studim, nga Universiteti i Groningenit, i kryer në vitin 2005, gjeti se çorapet veshur në krevat, në të vërtetë përmirësuar jetën seksuale të çifteve.

Rezultatet e studimit u paraqitën në Shoqatën Evropiane për Riprodhimin dhe Zhvillimin e Njeriut në Kopenhagë.

Nga 13 çifte të përfshirë në studim, ata që mbanin çorapë kishin më shumë gjasa të përjetonin orgazmë.

Ky zbulim ishte i rastësishëm: studimi në të vërtetë ishte duke shikuar se çfarë ndodh me trurin gjatë seksit./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *