Ky ushtrim vaginal do t’ua lehtësojë dhimbjen gjatë lindjes

2017-10-05 në ora 18:20

A keni dëgjuar ndonjëherë për shtrirjen vaginale? E pra tani sapo dëgjuat! Dhe një video e postuar nga Gentle Birth ju tregon gjithçka që ju duhet të dini rreth saj …

Termi “vagina e shtrirë’ del të jetë e mjaftueshme për të bërë që çdo grua të zmbrapset nga ky ushtrim, transmeton Gazeta Shneta

Por kanali YouTube, Gentle Birth, po e përdor atë për të ndihmuar në përgatitjen e grave për lindje dhe për lehtësimin që ofron . Edhe pse kjo është diçka që ne përpiqemi me të gjitha fuqitë të mos mendojmë për të … kjo do të ndodhë

Pse të mos e bëni lindjen pak më pak të dhimbshme?

Dr Gowri Motha, obstetriste dhe krijuese e metodës ‘Gentle Birth’, ka mundësuar që përmes një video t’i tregoj grave se si ato mund të arrijnë në mënyrë të sigurtë këtë ushtrim./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *