Ky është fëmija që asnjëherë nuk ka ngrënë sheqer, ja si duket sot

2017-11-07 në ora 15:28

Në ditët e sotme njerëzit ushqehen shumë me përbërës të sheqerit të përpunuar ku është shumë e vështirë për të shmangur një dietë të shëndetshme.

Një fëmijë, megjithatë, ushqehet vetëm me ushqim i cili është tërësisht organik, në saje të sasisë së duhur të dijes dhe përkushtimit nga prindërit e saj, raporton “Discloser”.

Ja se si ka ndikuar në pamjen e tij dieta ndaj sheqerit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *