Kurtishi falënderon kolegët e Gjinekologjisë dhe Neonatologjisë për kujdesin ndaj binjakëve

2020-02-07 në ora 19:23

Drejtori i Klinikës së Onkologjisë  Dr. Ilir Kurtishi ka bërë një falënderim publik për kolegët nga klinika e Gjinekologjisë  dhe Neonatologjisë .

Ky falënderin vjen pasi bashkëshortja e tij dr. Venera solli në jetë binjakët të cilët i quajti me emrat Lumi dhe Mali, shkruan Gazeta Shneta.

“Meqense Venera me Lumin dhe Malin tash jane mire dhe jane kethyer ne shtepi, deshiroje te falenderoje nga zemra Kliniken e Gjinekologjise e sidomos Dr Shqipe Fetiun dhe ekipen e saj, si dhe Kliniken e Neonatologjise ne Prishtinë, me te gjithe stafin e saj per kujdesin e treguar ndaj Veneres dhe femijeve tane, gjate gjithe kesaj periudhe te veqante te jetes per ne”, ka shkruar Kurtishi./Gazeta Shneta/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *