Kuptojeni nëse molla është kancerogjene, përmes kësaj metode

2017-12-24 në ora 16:10

Mollat janë frutat më të stërpikura nga pesticidet, të cilave u paraprin një statistikë e tmerrshme; një mollë spërkatet deri në 12 herë në vit deri sa të vjen tek korrja.

Pastaj, procesi i zakonshëm shëndërohet në dyll, ndoshta i bën mollët më të bukura dhe i ruan ata nga prishja.

Ekspertët këshillojnë që është më mirë të blini mollë nga prodhues të verifikuar dhe organik, por nëse nuk keni një mundësi të tillë, atëherë është më mirë të hiqni lëvoren e mollëve.

Videoja e ardhshme zbulon se si uji i nxehtë heq dyllin, papastërtitë dhe kimikatet nga mollët që janë toksike për trupin tonë./Gazeta Blic/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *