Kjo nënë mban rekordin për lindjen e bebes me peshën më të madhe

2019-02-05 në ora 08:12

Të gjithë prindërit mendojnë se fëmijët e tyre janë më të bukur dhe natyrisht më të veçantë dhe kështu duhet të jetë, por për nënën e tre fëmijëve Chrissy Corbitt fëmija i saj i katërt me të vërtetë ishte mjaft i veçantë.

Gruaja 29-vjeçare Florida tani është një nënë e pesë fëmijëve pasi ka lindur vajza e bukur Carleigh.

Gjatë shtatzënisë së saj të pestë burri i saj Larry tha se trupi i saj mbeti i njëjtë për rreth një muaj, por barku i saj vazhdon të rritet. “Barku po bëhej gjithnjë e më i madh. Ishte sikur ajo kishte një top të madh plazhi dhe po bëhej gjithnjë e më shumë i fryrë. “Larry tha për Inside Edition.

Chrissy kishte një seksion C dhe ndërsa fëmija ishte duke lindur, por Chrissy nuk mund ta besonte kur asaj iu dorëzua vajza e së saj në duar.

“Ndjehesha sikur të kisha lindur një foshnjë, mendova se ajo do të ngrihej dhe do të shkonte në çerdhe,” tha Chrissy. Vajza e saj Carleigh Brooke Corbitt peshonte 13 kilogramë. Ajo ishte gati dy herë më e madhe se një fëmijë normal. Chrissy mezi mund të besonte sytë.

Larry menjëherë ra në dashuri me vajzën e tij të bukur të madhe. Kur Carleigh u rrit, ajo ishte shumë më e madhe se shumica e foshnjave në moshën e saj dhe në moshën 3 muaj ajo kishte veshur rroba për një 9 muajsh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *