Kjo është receta për ëmbëlsirën më të shpejtë

2019-02-11 në ora 10:22

Kjo ëmbëlsirë për shumicën është e preferuar, mirëpo përgatitja e saj kërkon kohë.

Prandaj po ju sjellin tani recetën për ëmbëlsirën e katrorëve të kokosit, e cila i ka të gjitha shijet e origjinalit të preferuar.

Përbërësit: 1 paketë biskota, 100 g çokollatë të zezë, 2 dl qumësht, 2 dl ajkë të ëmbël, 250 g kokos.

Përgatitja:

Thyeni çokollatën në katrorë dhe qiteni në një enë të thellë.

Shtoni qumështin dhe ajkën e ëmbël, dhe që të gjitha ngrohni në zjarr të lehtë duke i përzier vazhdimisht derisa të homogjenizohen të gjithë përbërësit.

Lini të ftohen. Biskotat njomni në krem dhe pastaj në kokos. Përsëriteni këtë procedurë derisa të shpenzoni të gjitha biskotat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *