Kjo është nëna e Shyhretës, e moshuar por shikoni ngjashmërinë e madhe me të (Foto)

2017-08-03 në ora 17:33

Shyhrete Behluli tani më ka një karrierë të gjatë në muzikë dhe është në një moshë që po pret të bëhet gjyshe, përcjell ORAinfo.

Shyhretja e ka krijuar familjen e saj, ajo nuk e harron kurrë nënën në urime.

Ajo i ka zgjedhur rrjetet sociale për të uruar ditëlindjen nënës, e kështu duke ua prezantuar fansave në Instagram.

Në këtë foto vërehet një ngjashmëi nënë e bijë, edhe pse ajo është shumë në moshë dhe nuk vërehet qartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *