Këtu mund të siguroni pjesëmarrjen tuaj në Kongresin dhe Panairin e Mjekësor 2019

2019-08-13 në ora 16:18

Oda e Mjekëve të Kosovës ka hapur mundësinë për regjistrim online në Kongresin dhe Panairin e parë Mjekësor 2019.

Për të siguruar pjesëmarrjen tuaj mund të plotësoni formularin online duke Klikuar KËTU. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *