Këto objekte përreth shtëpisë mund t’i shfrytëzoni për pozicione të reja seksuale

2018-09-16 në ora 13:49

Ju do të habiteni se sa artikuj të zakonshme që ju keni përreth shtëpisë tuaj që mund të shërbejnë shumë më tepër se qëllimi për të cilin janë krijuar. Ndonjëherë duke menduar jashtë kutisë është pikërisht ajo që nevojitet për të ndriçuar jetën tuaj seksuale.

Ofrimi i një dore për të ndihmuar të aplikoni locion në partnerin tuaj kur ai del nga dushi është një mënyrë e mirë për t’u prekur me partnerin tuaj.

Jepni një masazh të këndshëm sensual dhe i kushtoni vëmendje atyre zonave të veçanta të trupit të saj që do ta kthejnë atë në disponim, transmeton Gazeta Shneta.

Kjo nuk është vetëm një platformë e thjeshtë me katër këmbë për t’u ulur. Nëse ju dëshironi, karriga mund të shërbejë si një fazë ekskluzive për ju dhe partnerin tuaj.

Të kesh marrëdhënie seksuale në një karrige është një ndryshim i madh i ritmit nëse të kesh marrëdhënia seksuale në shtrat është diçka e vjetëruar.

Mos kini frikë të eksperimentoni me pozicione të ndryshme që ndiheni mirë duke provuar me karrigen. Ju do të habiteni se sa gjëra mund të bëni./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *