Me këto metoda, ju mund të argëtoheni dhe ushtroni me fëmijën tuaj (VIDEO)

2017-05-08 në ora 15:47

Është e mundur që të bëni një trup të mirë gjatë lojës me fëmijën tuaj. Mësoni pesë lëvizje nga nëna e re dhe trajnerja e famshme Andrea Orbeck, e cila specializohet në ndihmën e mamive të qëndrojnë të përshtatshme gjatë dhe pas shtatzënisë.

Na besoni, ju do të argëtoheni gjatë këtyre lëvizjeve./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *