Këto janë propozimet për pagat në shëndetësi nga deputetët e PDK-së

2018-11-08 në ora 18:25

Deputetët e Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, Fatmir Xhelili dhe Xhevahire Izmaku, kanë dorëzuar disa propozime për kategorizimin dhe nivelizimin e pagës bazë në sektorin e shëndetësisë.

Në këto propozime të cilat tashmë janë dorëzuar me përkrahjen e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi, parashohin nivelizimin e pagave në të gjitha pozitat në sektorin e shëndetësisë, transmeton Gazeta Shneta.

Dokumentin e plotë mund ta shihni në postimin e deputetit Haxhiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *