Këto janë përfitimet shëndetësore nga vezët e ziera

2019-02-11 në ora 10:14

Veza përmban një sasi të madhe të substancave ushqyese themelore për shëndetin tonë- e bardha dhe e verdha e vezës përmbajnë sasi të madhe proteinash.

Ju sjellim disa të mira për organizimin tuaj nga konsumimi i vezëve të ziera: Përmirëson përqendrimin, Nëse fëmijët fillojnë ta konsumojnë atë, mësimi i tyre mund të përmirësohet.

Veza është e mbushur me 14 ushqyes themelorë, 5 gramë yndyrë dhe 70 kalori, Proteina që përmban veza mund t’ju ndihmojë të bini në peshë, Veza i jep energji trurit dhe mbron sytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *