Këto janë fotografitë më të bukura të lindjes për vitin 2018

2018-10-14 në ora 10:00

Shoqata Ndërkombëtare e fotografëve të Lindjes (IAPBP) ka shpallur fituesit e konkursit të tyre të fotografisë për vitin 2018 dhe fotografitë e fuqishme që ata kanë vlerësuar si fitues tregojnë bukuritë dhe dramën e lindjes së fëmijës, si dhe gëzimin absolut që ndjek një nënë.

Konkursi i vitit të kaluar ishte jashtëzakonisht i lartë në cilësi dhe emocion. Edhe këtë vit konkurrenca ofron të njëjtën edhe një herë. Çdo fotografi tregon një histori të dhimbjes, këmbëngulje, lehtësim dhe gëzim.

Ndonëse ende nuk kemi arritur në atë kohë, një ditë trendi i fotografimit të lindjeve do të jetë çdoherë e më i zakonshëm./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *