Këto gjëra mund të ndodhin kur ju ushqeni foshnjat me gji

2018-10-10 në ora 12:00

Nënat e reja nuk i dinë të gjitha gjërat në lidhje me fëmijët e tyre dhe gjithashtu ajo nuk e di se qfarë duhet të hajë që të ketë qumësht gjiri më shumë transmeton Gazeta Shneta.

Ju duhet të hani ushqime shumë të shëndetshme dhe ushqime të cilat mund të ua shtojnë qumështin e gjirit dhe fëmijët të mos mbesin të uritur.

Nëse keni dhimbje gjatë ushqyerjes me gji për shkak të teknikave të dobëta të kapjes ose per shkak infeksionve bakteriale, atëherë ju mund të pushoni se japuri qumësht të gjirit për disa ditë.

Nëse gjinjtë tuaj ndjehen të nxehtë për të prekur, kanë një ndjesi djegie, ose skuqje, atëherë shanset janë se mund të jetë për shkak të infeksionit të gjirit. Kështu që ju duhet të vizitoni mjekun patjetër./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *