Këshilla si të eliminoni fryrjet e barkut

2017-05-07 në ora 20:17

Edhe pse ushtrojmë, dhe mbajmë një dietë të shëndetshme, shumica prej nesh përballemi me fryrjen e barkut.

Mënyra se si trupi absorbon ushqimin është e ndryshme nga një person tek tjetri, transmeton Klan Kosova.

Ndërsa fryrjet shpesh ndodhin për shkak të disbalancit të hormoneve siç janë estrogjeni, progresteroni apo tiroidet.

Më poshtë ju sjellim disa këshilla për të evituar këto fryrje.

Konsumoni gjëra pa sheqer

Qëndroni larg ushqimeve që rrisin sheqerin në gjak

Bëni ushtrime të shpejta dhe të rregullta

Ata që janë intolerant ndaj produkteve të qumështit duhet të kenë kujdes të shtuar

Konsumoni pije detoksifikuese. P.sh ujë me limon

Konsumoni sa më shumë boronica

Zëvendësoni kripën e gjellërave me kripë deti dhe mundohuni qe të përdorni me masë

Konsumoni vitaminën C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *