Këshilla si ta luftoni pagjumësinë gjatë shtatzënisë

2018-12-05 në ora 14:54

Shumë gra shtatzëna kanë vështirësi të flejnë, edhe pse janë shumë të lodhura.

Pagjumësia mund të ndodh për shumë arsye, e atom und të jenë:  Zgjuraja gjatë natës vazhdimisht për të shkuar në ëc, Ëndërra të cuditshme, etj

Mundoheni të mos u shqetësoheni dhe të stresoheni që nuk po mundeni të flini. E kuptojmë që mund të jetë e vështirë, dhe mund të dëmtojë beben. Ja disa këshilla që mund të nidhmojnë, shkruan Baby Center, transmenton Gazeta Shneta.

Mundoheni që gjatë ditës të flini. Nese jeni shtatzënë dhe punoni, mundohuni të flisni me shefin tuaj, për një ndërrim orari. Ose edhe për ta shkurtuar orarin e punës.

Shikoni simptomat tjera të shtatzënise, sepse edhe ato mund të ndikojnë në gjumë:

Dhimbje të shpinës

Dhimbje në sinus

Përzierje ose vjellje gjatë natës./ Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *