Nëse keni dhimbje fyti dhe keni bërë seks oral më parë, duhet ta lexoni këtë

2017-09-24 në ora 18:00

Përveç kënaqësisë, seksi shoqërohet edhe me një sërë rreziqesh që lidhen me mungesën e kujdesit.

Shpesh njohjen si sëmundje seksualisht të transmetueshme, të cilat në disa raste thuhet se shkaktojnë dhimbje edhe në fyt, sidomos në raportin e seksit oral.

Siç pretendojnë specialistët e ‘medicitalia.it’, është shumë e vështirë që duke praktikuar seks oral me partnerin e përhershëm, të shkaktohet dhimbje në fyt.

Por ndonjëherë, mund të transmetohen disa baktere, të cilat mund të shkaktojnë inflamacione.

Gonorrea mund të jetë një sëmundje e transmetuar në fyt gjatë raportit seksual, duke shkaktuar tip puçrrash me dhimbje.

Edhe klamida mund të prekë fytin ose hundën, madje mund të arrijë edhe në sy. Ndërkohë herpesi gjenital mund të shkaktojë acarim të fytit, i njohur si faringit. /noa.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *