Ja si u dukën pesënjakët e Kosovës për mbrëmjen e maturës

2018-05-16 në ora 12:25

Pesënjakët, tre djem dhe dy motra, vitin e kaluar kanë festuar mbrëmjen e maturës.

Sikurse të gjithë maturantët tjerë, edhe ata kanë zgjedhur të duken sa më bukur në këtë mbrëmje të veçantë.

Tre vëllezërit të veshur me kostume të zeza dhe këmisha të bardha, kanë shoqëruar dy motrat e tyre të cilat ishin dukur mjaft elegante me fustane të gjata.

Më poshtë janë edhe fotografitë e pesënjakëve të cilët jetojnë në Vushtrri. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *