Ja si një foshnje ushqehet me gji, pamje 3D

2018-03-02 në ora 13:32

Mënyra se si fëmija ushqehet me qumësht të gjirit është unike, dhe trupi i nënës është i krijuar në atë formë që foshnja të ketë mundësi të pijë automatikisht.

Por, mënyra se si realizohet është thjesht mahnitëse, derisa së fundmi në një video 3D shpjegohet i tërë procesi, transmeton Gazeta Shneta.

Prandaj, çdo nënë e re nuk duhet të mësojë se si duhet ta ushqej foshnjën, pasi gjithçka është e krijuar në atë formë.

Për më shumë mund të ndiqni videon më poshtë se si shkon i tërë procesi./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *