Ja si duhet t’i lyeni flokët gjatë shtatëzanisë

2017-10-26 në ora 19:16

Çdo grua dëshiron të duket në formë të shkëlqyer gjatë periudhës së shtatzanisë. Të ketë flokë të bukur dhe plot vitalitet.

Por, ne e dimë se përthithja e kimikateve toksike që gjenden në ngjyrat e flokëve, mund të jetë e dëmshme veçanërisht gjatë formimit dhe zhvillimit të fetusit në barkun e nënës.

Në mënyrë që të shmangen të gjitha rreziqet, sugjerimi më i mirë për gratë që duan të ngjyrosin flokët e tyre gjatë shtatzënisë është që, të përdorin një ngjyrë me bazë natyrale dhe që është me të vërtetë 100% pa amoniak.

Kështu, do të jeni të qeta që foshnjës nuk po i transmetoni asnjë kimikat dhe flokët tuaj do të jenë të shëndetshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *