Ja si duhet t’i lidhni flokët tuaj para se të hyni në sallë të lindjes

2018-04-29 në ora 10:37

Lista e detyrave për lindje dhe shpërndarje mund të jetë e gjatë, por kjo video mund t’ju ndihmojë të kontrolloni një gjë.

Shihni gjashtë mënyra hijeshuese dhe praktike për stilin tuaj të flokëve për ditën e madhe.

-Shmangni stilin  e flokëve pasi jeni në një pozitë të shtrirë, transmeton Gazeta Shneta.

-Merrni një shirit sportiv, sepse lindja është ‘nëna’ e të gjitha stërvitjeve.

-Lidheni të gjitha flokët me një nyje me shkëlqim të lartë.

-Flokët që janë vënë si në një helmetë, mos u shqetësoni.

Këto ishin disa nga mënyrat që mund t’i bëni stilin e flokëve tuaj në mënyrë që të shmangni flokët e gjata gjatë lindjes./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *