Ja se si ndikon cikli menstrual në trurin tuaj

2020-02-16 në ora 19:32

Menjëherë pas një periudhe, gratë kanë një vetëdije më të mirë.

Sipas hulumtimeve rezulton se cikli mujor ndryshon trurin  e një gruaje, transmeton Gazeta Shneta.

Disa gra me të vërtetë gjatë ciklit menstrual ndjehen më të shqetësuara dhe të irrituara gjatë kohës që kanë cikël menstrual. Por, është e vërtetë që gjatë ciklit menstrual keni epsh më të madh.

Por, ndikimi i ciklit menstrual në trurin e grave mund të ketë efekte pozitive.

Rezulton se gratë janë më të afta në aftësi të caktuara. Tri javë më pas, ato janë më komunikuese dhe ka raste kur ndjehen më të frikësuara. /GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *