Ja se si duhet të programoni jetën tuaj seksuale pasi të bëheni prindër

2017-10-26 në ora 20:14

Këshilla ime është të provosh maratonën seksuale në një shkallë më të vogël, diçka që funksionon për ju.

Nëse nuk jeni të kënaqur me jetën tuaj seksuale atëherë i tregoni partnerit tuaj.

“Nuk jemi duke bërë seks mjaftueshëm!” . Por ju mund të filloni bisedën duke i propozuar që të provoni të bëni seks për dhjetë ditë rresht, për shembull ose një periudhë kohore me të cilën të dy jeni dakord”, thotë Douglas Broën dhe gruaja e tij Annie, një çift nga Australia.

Pastaj, këshilla ime do të ishte të prisja për një javë. Në rastin tonë, na u desh të prisnim disa muaj që të fillonim për shkak të planeve të udhëtimit dhe pritja doli të ishte me të vërtetë kënaqësi, thotë Annie për BabyCenter, transmeton Gazeta Shneta.

Ju nuk duhet të prisni muaj, natyrisht, por është një ide e mirë të kaloni të paktën një javë duke planifikuar së bashku. Për shembull, lexoni një libër mbi seksin e Tantricit dhe blini disa qirinj.

Një gjë tjetër që me të vërtetë na ndihmoi të fillonim ishte: Në fillim të maratonës, secili prej nesh bëri një listë të dhjetë gjërave tona të preferuara për njëri-tjetrin. Ne ndezim disa qirinj dhe i lexuam listat tona njëri-tjetrit. Kjo me të vërtetë po jepte rrezultat për të dy ne dhe diçka që nuk e kishim bërë kurrë më parë.

Pra, a bëni seks akoma çdo natë?

Ne nuk kemi seks çdo natë këto ditë, por ne kemi atë më shumë sesa kemi bërë para maratonës. Tani është më shumë si dy, ndonjëherë tri herë në javë.

Unë definitivisht e vlerësoj maratonën seksuale me përmirësimin e jetës sonë seksuale dhe duke na sjellë më afër. Ne jemi më romantik në përgjithësi ne mbajmë duart bashkë dhe në përgjithësi e çmojmë njëri-tjetrin më shumë. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *