Ja se çfarë mund të shoh dhe dëgjojë foshnja gjatë kohës që është në barkun tuaj

2019-12-04 në ora 22:01

Shumë prindër kanë dëgjuar që duke dëgjuar Mozart gjatë shtatzanisë do të bëjnë fëmijët e tyre më të zgjuar, ndërsa nuk ka asnjë shkencë të vërtetë për ta mbështetur atë, foshnja juaj mund të dëgjojë brenda barkut.

Kur bebet fillojnë të dëgjojnë dhe të shohin

Deri në 24 javë, foshnja juaj do t’i përgjigjet dritës, aktivitetit tuaj dhe madje edhe prekjes tuaj. Dëgjimi i saj po përmirësohet, kështu që ajo mund të dëgjojë barkun tuaj, muzikë jashtë dhe biseda, transmeton Gazeta Shneta.

Çfarë mund të dëgjojnë foshnjat në bark

Ka dy gjëra që foshnja dëgjon më së miri: gjaku që lëviz nëpër arteriet dhe zërin tuaj. Është pikërisht zëri juaj që i qetëson ata dhe i ndihmon të flenë më mirë.

A munden foshnjat të shohin dritën në bark

Nuk ka shumë dritë në barkun e nënës, kështu që foshnjat nuk kanë shumë pamje. Por, nëse lëshoni një dritë fëmija juaj mund të kthehet drejt tij. Deri në 30 javë, vizioni i saj është po aq i mprehtë sa do të jetë në lindje. Në javët e para të jetës foshnja do të jetë veçanërisht i interesuar të shikojë gjëra që janë të kuqe ose kanë kontrast të fortë./GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *