Ja përse ulja në prag të derës gjatë shtatzënisë është e dëmshme për beben tuaj në bark

2018-04-13 në ora 10:16

Shtatzënia është një periudhë jashtëzakonisht interesante, dhe njerëzit rreth jush mund të bëjnë shumë gjëra rreth kësaj qështje.

Ata do t’ju frikësojnë me disa  tregime dhe bestytni të grave të vjetra.

Por, përsëri ka disa që në shikim të parë duken qesharake, por që së fundmi edhe shkenca i ka mbështetur.

-Armiku i vërtetë do të ishte paraziti i quajtur toksoplasma, për të cilin macet janë bartës të zakonshëm. Prandaj, ka kuptim të përsosur që ju të kufizoni kontaktin tuaj me macet, shkruan MumJunction, transmeton Gazeta Shneta.

-Mos u ul në prag të derës sepse shpirtërat e këqinj do ta marrin beben, edhe përse tingëllon çuditshë, por nëse një grua ulet në një prag të derës sistemi i saj imunitar dobësohet.

Përveç kësaj, mund të shkaktojë dhimbje në bel, e cila nu është pikërisht një shenjë e shëndetit të mirë.

-Shikimi i filmave të frikshëm mund të ndikojë që fëmija të lind i shëmtuar

Gratë shtatzëna janë më të ndjeshme ndaj përmbajtjes, falë ndryshimeve të shumta hormonale.

Nuk është pa arsye se ka një refuzim kritik për gratë shtatzëna në fillim të çdo filmi.

Pra, cilat prej këtyre janë disa nga tregimet e këtyre grave të vjetra që ju keni dëgjuar? A mendoni se kanë ndonjë të vërtetë brenda tyre? Na tregoni përvojën tuaj duke lënë komente si më poshtë./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *