Ja përse këto veprime janë të rrezikshme gjatë shtatzënisë

2018-05-24 në ora 17:03

Udhëzimet e shtatëzanisë që keni pasur duhet t’ju tregojnë se çfarë ju duhet ose nuk ju duhet të bëni në mënyrë që të mos keni ndonjë rrezik gjatë shtatzënisë.

Ju e dini se çfarë keni nevojë për të ngrënë dhe pirë, ushtrimet që do t’ju mbajnë të rregullt dhe do t’ju përgatisin për një shpërndarje të lehtë, shtesat që mund të keni nevojë të merrni dhe masat të tjera paraprake. Megjithatë, ka mjaft gjëra që udhëzuesi juaj duhet të ketë humbur. Këtu janë disa:

Qëndroni larg nga erërat e rënda dhe të mundimshme, këtu përfshihet edhe tymi; Banjë  e nxehtë mund të mos jetë një zgjidhje e duhur për ju dhe beben tuaj në këtë periudhë; Poashtu, edhe lëngjet e frutave mund të mos jenë edhe aq të mira në shtatzëni, transmeton Gazeta Shneta.

Fjetja në shpinë mund të jetë një problem mjaft i madh që prek një numër të madh të nënave, dhe efektet negative të saj tek foshnja.

Megjithëse ju mund të mendoni se një përdorim i produktit të kujdesit të lëkurës nuk duhet të ketë rëndësi gjatë shtatzënisë, sepse nuk e merrni atë, mund të jeni një gabim. Kimikatet më të rrezikshme që duhet të shmangen gjatë transportimit janë acid salicilik, retinoidet dhe peroksid benzili.

Para se të bleni kozmetikë dhe tualetin tuaj, lexoni përbërësit e produktit./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *