Ja limoni është i domosdoshëm për femra

2018-12-30 në ora 21:14

Limoni përmban një sasi të lartë të vitaminës C, si dhe vitamina dhe minerale të tjera, përfshirë kaliumin, hekurin dhe magnezin.

Limonët kanë veti antibakteriale, anti-inflamatore, antioksiduese dhe detoksifikuese. Ata mund të forcojnë sistemin tuaj imunitar, të rritë peshën, të parandalojë infeksione të ndryshme dhe të trajtoni dhimbje koke.

Edhe pse zakonisht përdoren kundër infeksioneve, limonët mund të përmirësojnë shëndetin tuaj në shumë aspekte të tjera.

Si fakt, limonët janë të shkëlqyer për lëkurën tuaj dhe mund të përdoren për të përgatitur maska ??shëruese, kremra, lëkura dhe kremra.

Sido që të jetë, më poshtë mund të gjeni një listë të një sërë përdorimesh të limonit që mund të shfrytëzohet nga femrat:

– Ushqen lëkurën tuaj; – Zbardhon flokët, – Largon njollat e errëta në trup, – Ushqen thonjtë, – Mund të përdoret si deodorant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *