Ja me çfarë ngrohtësie i pret pacientët motra nga Spitali i Ferizajt (Foto)

2017-09-06 në ora 13:22

Nëse shkoni në Spitalin e Ferizajt, të paktën nuk mund të ankoheni për mikpritje.

Një motër medicinale në këtë spital rajonal ka postuar një fotografi në rrjetet sociale, ku shfaq ngrohtësinë e saj, transmeton Gazeta Shneta.

Është Pranvera Hyseni, motra e cila ka ilustruar zemrën me gishtat e duarve si dhe me një buzëqeshje për t’ua hequr shqetësimin pacientëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *