Instituti Kombëtar nis zbatimin e masave kundër etheve hemorragjike

2019-05-11 në ora 15:03

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se ka filluar zbatimin e masave parandaluese kundër etheve hemorragjike Krime Kongo.

Instituti Kombëtar tashmë është në gjendje gatishmërie për të ndërmarrë masat profilaktike dhe kundërepidemike për të parandaluar epideminë e EHCC të planifikuara me kohë dhe të përfshira në Planin Operacional për parandalimin dhe luftimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo në Kosovë.

Aktivitetet e Institutit Kombëtar në Prizren e Malishevë në hulumtimin e rasteve st.post ictus ixodes Bubavec Malisheve, thuhet në njoftim. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *