Imuniteti ndaj koronavirusit mund të jetë vetëm për gjashtë muaj, flasin studiuesit e fushës mjekësore

2020-05-23 në ora 23:11

Imuniteti ndaj koronavirusit mund të zgjasë vetëm gjashtë muaj duke ngritur dyshime për mbrojtjen ndaj COVID-19 si organizëm i tërë.

Zbulimi nga shkencëtarët në Universitetin e Amsterdamit ka ngritur pyetje nëse mbrojtja me imunitet mund të jenë një rrugëdalje nga bllokimi me pandeminë shkruan Mirror.co.uk përcjell Gazeta Shneta.

Studiuesit kanë zbuluar se imuniteti ndaj koronavirusit mund të zgjasë vetëm për gjashtë.

Gjetjet që pas gjashtë muajsh nivelet e antitrupave ishin ulur ndjeshëm dhe mundësisë për riinfektim me virusin e fundit ka raportuar dhe burimi the Times. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *