Historia prekëse prapa kësaj fotografie të binjakëve që po bën botën të qajë

2018-05-16 në ora 17:59

William dhe Reagan Brentlinger lindën vetëm një javë para Krishtlindjeve. Se ata të dy ishin të lindur gjallë, nuk po e besonte askush, madje as prindërit e tyre, pasi William kishte anomali në zemër.

Kur binjakët kanë lindur më 17 dhjetor të vitit të kaluar, të gjithë prisnin që William do të lindte pa jetë, transmeton Gazeta Shneta.

Megjithatë, falë asistencës mjekësore, ndodhi një mrekulli: William lindi me sy hapur, pa ndonjë komplikim.

Prindërit po shprehen falënderues ndaj perëndisë dhe stafit mjekësor./Gazeta Shneta/

2

8

69

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *