Gruaja që vendosi të qëndronte shtatzënë për 6 vite, arsyeja do t’iu habis(FOTO)

2017-06-14 në ora 19:46

Një reklamë televizive është shfaqur duke treguar problemet me të cilat përballet një grua që është 260 javë shtatzënë.

Videoja e shërbimit publik ndjek historinë e punëtorit ligjor Lauren të cilës nuk ju është paguar pushimi i lehonisë, kështu që ajo ka vendosur të qëndrojë shtatzënë derisa fëmija t’i mbush gjashtë vjet., transmeton Gazeta Shneta.

Reklamimi tronditës është prodhuar për grupin e fushatës Partneriteti Kombëtar për Gratë dhe Familjet.

Ajo tregon se Lauren po hynte në zyrën e saj me bark të madh, pasi një narrator shpjegon se si as ajo as burri i saj nuk mund të përballonin kohën e punës për të lindur fëmijën e tyre.

“Ajo ka përdorur ditët e tij të pushimit të kujdesjes  së ëmën së saj të moshuar, gjithashtu ka grumbulluar pushimet dhe ditët e sëmura që të lindë kur fëmija i saj është gjashtë vjeç.”, shpjegon komentatori./Gazeta Shneta/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *