Gjinjtë të lëshuar, ja çfarë duhet të bëni që të përmisoni formën e gjinjve tuaj

2018-09-29 në ora 10:45

Gjinjtë janë një pjesë shumë e rëndësishme e bukurisë femërore dhe estetikës së trupit. Duke filluar nga mosha e pubertetit, gjinjtë fillojnë të rriten dhe arrijnë pjekurinë e tyre të plotë deri në fillim të njëzetave.

Megjithatë, gjinjtë mund të ndryshojnë formën e tyre të formuar në varësi të një numri faktorësh si ndryshimet hormonale, sjellja, dieta, zakonet e ushqyerjes, luhatjet drastike të peshës, zgjedhja e gabuar e sytjenave, e kështu me radhë, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse dikush mund t’i përballojë ato, operacionet kozmetike mund t’i japin gjinjve llojin e madhësisë, si dhe vendosmërinë që mund të dëshirojë, por operacione të tilla përfshijnë komplikime të tyre, përveç kostos.

Vaj bajameve ka përfitime të mëdha kur është fjala për përmirësimin e tonizimit të vlerës së lëkurës. Me masa të rregullta, ky vaj depërton në lëkurë dhe rrit qarkullimin e gjakut në gjokset tuaja.

Nga ana tjetër, xheli aloe vera ka veti të jashtëzakonshme shëruese që ndihmojnë lëkurën të luftojë kundër rrudhave, duke rritur në të njëjtën kohë elasticitetin e lëkurës./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *