Gjinia e foshnjës suaj përcaktohet nga ajo çfarë hani gjatë shtatzënisë

2018-02-15 në ora 07:47

Sipas mençurisë së popullit, ajo që vendoset në trupin tuaj përpara se të konceptoheni mund të ndikojë në atë që del nëntë muaj më vonë.

Prandaj, ushqimet që preferoni apo i konsumoni gjatë kësaj periudhe nëntë mujore, mund të japin një sinjal për beben tuaj, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse doni djalë…

Hani më shumë mish, sidomos atë të kuq.

Përgjithësi patate të skuqura dhe ushqim të lehtë me kripë.

Furnizohuni me pije siç është cola.

Por, nëse doni vajzë…

Të dy partnerët duhet të hanë sa më shumë peshk dhe perime.

Po ashtu, ëmbëlsirat luajnë një rol shumë të rëndësishëm në konceptimin e vajzës.

Ndërsa disa rrëfime të tjera folklorike kanë të bëjnë me idenë e planifikimit të kohës për të bërë seks.

Por, të gjitha këto janë prej rrëfimeve popullore, derisa nuk ka akoma një shpjegim shkencor rreth tyre, për çdo gjë konsultohuni me mjekun tuaj./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *