Gjërat që vagina juaj tregon për shëndetin tuaj

2020-02-07 në ora 21:29

Të gjitha vaginat e shëndetshme kanë gjëra të përbashkëta.

Por, nëse keni kruarje të vazhdueshme dhe shkarkimi juaj fillon të ketë erë të keqe atëherë janë shenja që vagina juaj po mundohet të iu tregoj diçka, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse keni kruarje vaginale…

Një kruarje e rastësishme nuk do të thotë asgjë. Por, nëse keni kruarje të vazhdueshme atëherë mund të keni ndonjë reaksion alergjik ose mund të jetë rezultat i vaginozës bakteriale që po zhvillohet në trupin tuaj.

Nëse keni erë të keqe…

Një aromë e pakëndshme mund të jetë për shkak të ndryshimit të gjërave higjienike ose dietës. Infeksionet si vaginoza bakeriale shpesh janë fajtorë që ndryshjonë aromat në vaginë.

Nëse keni cikël menstrual të parregulltë…

Nëse ciki juaj menstrual për disa muaj me radhë është i parregulltë atëherë mund të keni sindromën e vezores polycistic (PCOS), një gjendje që lidhet me çrregullimet e hormoneve.

Nëse shkarkimi juaj vaginal ndryshon…

Ndryshimi në shkarkimin vaginal mund të lidhet me ndryshimet hormonale, nivelin e hidratimit ose infeksionet. /GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *