Gjërat që po e bëjnë femrën të përjetojë dhimbje vaginale gjatë seksit

2018-01-14 në ora 19:42

Kur mendojmë për seksin, fjala “dhimbje” shpesh na shkon ndër mend.

Megjithatë, disa njerëz mund të përjetojnë dhimbje gjatë seksit dhe kjo dhimbje mund të jetë si rezultat i disa problemeve shumë të zakonshme shëndetësore, transmeton Gazeta Shneta.

Faktikisht, Health.com raporton se 75% e femrave përjetojnë dhimbje gjatë seksit në një moment të jetës së tyre.

Më poshtë, gjendet një listë arsyesh që tregojnë se përse femrat po e përjetojnë këtë lloj dhimbjeje.

  1. Produktet higjienike
  2. Infeksionet vaginale
  3. Vaginismus (problem që trajtohet përmes ushtrimeve të legenit)
  4. Thatësia vaginale
  5. Cistat ovariane

Në rast se ndjeni dhimbje të tilla, atëherë konsultohuni së bashku me gjinekologun tuaj./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *