Gjërat që duhet t’i keni me vete në spital kur lindni

2019-09-10 në ora 21:05

Ju keni të ngjarë të shkoni në spital për dy deri në katër ditë pas një prerjeje cezariane.

Përdorni listën e përpiluar nga ne për t’u siguruar që ju keni gjithçka që ju nevojitet për qëndrimin.

 Për ju:

Një kartelë identifikuese, një listë e njerëzve për të thirrur dhe numrat e tyre të telefonit ,syze, nëse i mbani ato, një këmishë nate ose dy, pantofla, dhe disa çorape, sytjena komode të rehatshme, disa palë të brendshme materniteti dhe ushqime të lehta.

Për fëmijën tuaj:

Një ulëse e instaluar për fëmijët, rroba të destinuara për spital dhe një mbulesë./KlinikaMedica/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *