Gjërat që çdo grua duhet t’i dijë për ciklin menstrual

2019-10-07 në ora 19:11

Të flasësh për periudhat mund të jetë një gjë pozitive. Që në moshë të re shumë grave iu ka treguar që të mos flasin për to.

Por, në realitet ne kemi nevojë për të ndyshuar narrativën se ato janë të turpshme dhe se periudhat nuk janë diçka për diskutime në një hapësirë publike.

Ne nuk duhet të ndjejmë trup për shkak të menstruacioneve

Kur ju ndihmoni dikë të fus tamponin e tyre të parë me të vërtetë do të jetë shumë ndihmesë për to.

Shëmbimi i pervojave të ndryshme të periudhave mund të na ndihmojë të dimë kur diçka nuk është në rregull

Rezulton se simptomat e periudhës që ne i shohim si normale dhe ato janë përkeqësuar gjatë të 20-tat është normale.

Shumë gra ndjehen në siklet për shkak të tyre

Shumë gra kur fillojnë ciklin e tyre ndjehen të turpëruara dhe shumë prej tyre mezi i tregojnë familjes dhe miqve se çfarë janë duke kaluar./GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *