Frymëmarrja gjatë shtatzënisë, çdo gjë që duhet të dini

2018-05-04 në ora 06:26

Frymëmarrja është thelbi i jetës, por ne e bëjmë pa qenë në dijeni për të. Shumë forma të ushtrimit të tilla si yoga dhe karate kuptojnë rëndësinë e frymëmarrjes.

Ndihmon në qetësimin e mendjes dhe madje mund të bëjë dhimbjet tepër të tolerueshme.

Zona e legenit lidhet me diafragmën tuaj përmes muskujve. Sa më mirë do të merrni frymë aq më mirë do të ndikojë në funksionimin e zonës së legenit, transmeton Gazeta Shneta.

Funksioni i duhur i muskulit të frymëmarrjes primare, diafragma, është absolutisht kritik për funksionin e duhur.

Diafragma është muskuli më i rëndësishëm në trup për arsye të shumta, jo pak prej të cilave është se dobësia e tij shpesh është baza kryesore e mosbalancimit të muskujve që shkakton të gjitha pabarazitë e tjera të muskujve në organizëm./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *