Foto virale e buzëqeshjes u jep shpresë prindërve të foshnjeve të lindura parakohe

2019-10-12 në ora 17:02

Një çift bëri një foto të vajzës së tyre të buzëqeshur  dhe kjo po u jep shpresë prindërve të foshnjeve të parakohshme në të gjithë botën!

Një lindje e parakohshme mund të jetë një situatë e tmerrshme për çdo prind shkruan Faithpanda. Prindërit mund të ndjehen të shqetësuar dhe të pafuqishëm duke shikuar të sapolindurit e tyre duke luftuar për të qëndruar gjallë ndërsa nuk ka aq shumë sa mund të bëjnë për të ndihmuar.

Lauren Vinje dhe burri i saj, David, u përballën me një situatë të ngjashme kur Lauren u detyrua të lindte në 34 javë për shkak të komplikimeve të shtatzënisë. Prindërit e  të rinj ishin të pasigurt nëse vajza e tyre e vogël, Freya do të mbijetonte percjell Gazeta Shneta.

Por vetëm 5 ditë pasi ajo lindi para kohe, fëmija Freya, u dha prindërve të saj diçka të mrekullueshme për të mbajtur lart shpirtin e tyre!Vajza e vogël ju buzëqeshi. Një buzëqeshje shumë e gjerë, rrezatuese dhe konfirmuese për jetën që tani po jep shpresë për prindërit e foshnjet të lindura parakohe në të gjithë botën

Lauren vuante nga preeklampsia, një ndërlikim gjatë shtatëzënësisë që rezulton në presion të lartë të gjakut dhe dëmtim të mundshëm të organeve.

Shenjat e preeklampsisë filluan të shfaqen rreth kohës të 28 javëve.  Pas një muaji e gjysmë më vonë ajo u pranua në spital dhe Freya (foshnja)  u dorëzua përmes seksionit C të urgjencës.

 “Këshillat e mia më të mëdha për prindërit me foshnjat të lindura parakohe janë që të mos heqin dorë kurrë.

Qëndroni pozitiv dhe qëndroni të fortë. Mundohuni të jeni atje sa më shumë  që      të jetë e mundur dhe t’i mbani sa më shumë që të keni mundësi dhe t’i merrni në ato momente, sepse ato janë kaq të çmuara shtoi ajo. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *