Ekoja shfaqte një vello në kokën e foshnjës, por ja çfarë ishte në të vërtetë kur ajo lindi

2017-11-22 në ora 16:41

Çdo nënë e re pret me padurim për ditën kur do të shohë për herë të parë në ultratinguj fëmijën e saj. Infermierja tregon pjeset ne ekran nxjerrjen e hundës së foshnjës, duart dhe këmbët e vogla. Është në këto momente kur goditja e fortë në barkun e nënës ndihet plotësisht reale. Por për 28-vjeçarin Natasha Gent, një nënë për herë të parë, gjërat u bënë paksa konfuze kur një ekip i tërë mjekësor vuri re diçka të çuditshme për ultratingullin e saj.

Fëmija dukej i përkryer, me përjashtim të asaj që dukej sikur ishte një vello e bardhë që rrethonte kokën e foshnjës. Infermieret i thanë gruas dhe burrit të saj që të presin që foshnja e tyre të ketë “pak flokë” kur ajo të lindte. Por, prindërit u tronditën plotësisht kur vajza e tyre, Holly, lindi me një kokë plot flokë, të trashë ngjyrë kafe.

Çifti Gent tha se sa herë që ata të dalin, njerëzit rreth tyre ndalojnë, shikojnë dhe komentojnë se si Holly duket si një kukull. “Flokët e saj janë shumë të dendura,” tha Natasha. “Por kjo është gjithmonë tërheqje për të gjithë sa herë që ne dalim me vajzën.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *