Edhe babai mund të ndjejë shkelmimet e foshnjës në barkun e nënës

2018-05-16 në ora 20:52

Teksa nënat janë në pritje të ëmbël kalojnë momente mjaft emocionuese sidomos kur ndjejnë lëvizjet e foshnjës në barkun e tyre.

Së fundmi është shpikur një rrip të cilin e vendos nëna dhe babai. Në momentin që foshnja shkelmon ky rrip i jep sinjalin babait, i cili ndjen të njëjtën gjë si nëna, transmeton Blitz.

Kjo është një arritje mjaft e veçantë, për më shumë detaje mund të ndiqni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *