E tmerrshme si trajtohet mishi në ETC, aspak higjienike

2018-02-21 në ora 12:55

Rrjeti i dyqaneve ushqimore ETC nuk i respekton aspak masat higjienike për transportimin e mishit.

Kjo shihet në një video të publikuar në rrjetet sociale, ku punëtorët shkarkojnë këtë produkt ushqimor nga një kamion, transmeton Gazeta Shneta.

Punëtorët shihet se si e hedhin mishin në dyshemenë e kamionit dhe më pas e vendosin në një karrocë.

Mënyra se si e bëjnë këtë është jo higjienike dhe potencialisht e rrezikshme për shëndetin e konsumatorëve.

E kjo nuk është videoja e vetme që është publikuar për mënyrën se si trajtohen mishi në ETC.

Mediat edhe ditë më parë kanë raportuar për përpunimin e mishit në këtë rrjet të dyqaneve, pa asnjë masë higjienike. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *