Duhet të punoni vetëm tetë orë në javë për të pasur shëndet të mirë mendor

2019-08-13 në ora 18:00

Një studim i ri ka zbuluar se vetëm një ditë punë në javë është “doza më efektive” për të marrë përfitimet maksimale të shëndetit mendor.

Rreziku i problemeve të shëndetit mendor u ul në 30% pasi njerëzit lëvizin jashta ambientit të punës, transmeton Gazeta Shneta.

Sipas hulumtuesve tregohet se vetëm tetë orë në ditë mund të përmirësoj nivelin e Vitaminës C në trupin tuaj dhe gjumin.

Ekzistojnë frika se përparimet e teknologjisë dhe automatizmit mund të çojnë në shumë teprica në të ardhmen dhe për këtë arsye të dëmtojnë shëndetin tuaj mendor.

Hulumtimi gjithashtu sugjeron që puna më e mirë do të ishte që të punojmë vetëm dy orë në javë ose duke rritur pushimet vjetore nga javë në muaj./GazetaShneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *