Djalë apo vajzë? Këto simptoma të shtatzënisë ju rrëfejnë gjithçka

2019-03-29 në ora 15:53

Shtatzënia është një kohë për kremtim, siklet dhe sigurisht vlerësim. Po, vlerësimi i gjinisë së fëmijës suaj është ajo që të gjithë, përfshirë edhe ju, do të donin ta bënin.

Ne themi vlerësim, sepse parashikimi gjinor nuk është thjesht një supozim. Shpesh takoni njerëz që përpiqen të dinë më shumë për simptomat tuaja të shtatzënisë dhe pastaj të dalin me një përfundim për gjinin e fëmijës suaj!

Urina e errët tregon se ju do të keni një djalë, ndërsa urina më pak e errët tregon se foshnja është një vajzë. Një tjetër teori flet për madhësinë e gjirit duke treguar nëse është një vajzë apo një djalë.

Këmbët e ftohta mund të nënkuptojnë se ju do të keni një djalë. Nëse ekspertët duhet të besohen, nuk ka mënyrë më të sigurtë për të parashikuar gjininë e një fëmije, vetëm për simptomat që përjetoni. Sipas profesoreshës së Universitetit Yale, Dr. Sonya, “Edhe pse shumë kultura përcaktojnë shumë mënyra për të parashikuar gjininë e fetusit, nuk ka prova shkencore për të mbështetur asnjë teori’’.

Çdo shtatzëni është e ndryshme dhe varet nga shumë faktorë si shtatzënitë e mëparshme, mjedisi, mosha etj. Çdo simptomë që mund të përjetoni është rezultat i nevojave unike të trupit tuaj.

Pra, mund të keni këmbë të ftohta, dhe shkalla e zemrës suaj të fetusit mund të jetë shumë më e ulët se 140 rrahje në minutë, por përfundon duke lindur një vajzë.

Testet e parashikimit gjinor nuk mund të parashikojnë me saktësi nëse fetusi është mashkull apo femër, veçanërisht kur merret parasysh vetëm simptomat e shtatzënisë si referencë./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *