Djalë apo vajzë, ja si mund ta zgjedhni gjininë e foshnjës suaj

2018-07-01 në ora 15:02

Zgjedhja e seksit është një opsion për çiftet që duan të shmangin kalimin e çrregullimeve gjenetike të lidhura me seksin tek fëmijët e tyre. Gjithashtu mund të apelojë për prindërit që kanë fëmijë të një gjinie dhe duan të kenë një fëmijë të seksit tjetër.

Por opsionet e sotme për përzgjedhjen e seksit nuk janë po aq efektive, të përballueshme. Metodat më të sakta të përzgjedhjes së seksit janë më të shtrenjta zakonisht dhjetëra apo mijëra euro dhe shpesh janë trajtime që duhet të merrni shumë ilaçe, transmeton Gazeta Shneta.

Nëse jeni serioz në provimin e një prej këtyre teknikave për balancimin e familjes, do të duhet të plotësoni kërkesat strikte. Në disa klinika të fertilitetit, nuk do të keni të drejtë nëse nuk jeni të martuar dhe tashmë keni të paktën një fëmijë të seksit tjetër që po përpiqeni që të konceptoheni.

Mbani në mend se Nënë natyrë tashmë ka treguar shanset paksa në favor të djemve: Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare të Statistikave të Shëndetit, lindin rreth 105 djem për çdo 100 vajza./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *