Disa shenja gjatë shtatzënisë që nuk duhet t’i injoroni

2018-12-05 në ora 19:03

Pa marr parasysh se sa shumë lexoni gjatë shtatzënisë, ose sa flisni me nënat të tjera, askush nuk mundet të të ju spjegoj se cfarë jeni duke ndjer gjatë 9 muajve.

Këtu gjeni një listë të me simptoma të rrezikshme që nuk duhet t’i injoroni gjatë shtatzënisë, shkruan Baby Center, transmenton Gazeta Shneta.

Ndjehem e molisur dhe me marramendje

KËto dy shenja mund të jenë rezulat i mos ngrënies mjaftueshëm gjatë ditës. Por gjithashtu mund te jetë shenjë e tensionit të ulët në gjakë.

Kam dhembje në pjesën e poshtme të barkut

Nëse keni këtë dhembje duhet të kontrolloheni, për tu sigurar që nuk është asgjë serioze.

Vazhdimisht kam vjellje

Kjo simptome mundet të i bëjë keq bebes. Duhet të shihni mjekun, sidomos nëse nuk keni edhe apetit dhe nuk jeni duke ngrënë asgjë.

Shenja të tjera, Kembët dhe duart i kam të ënjutra, dhimbje të tmerrshme të kokës, dhe ndjeni djegësi kur kryeni urinën./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *