Disa nga llojet e partnerëve

2018-09-27 në ora 21:29

Disa gra nuk ndalojnë së lavdëruari partnerët e tyre, kurse disa gra të tjera nxjerrin në pah të metat e partnerit të tyre transmeton Gazeta Shneta.

Disa nga partnerët ju pëlqejnë udhëtimet kurse disa të tjerë e gjejnë veten ulur në një cep larg zhurmave.Gjithashtu disa partnerë janë aq të ëmbël saqë të shkosh në punën e tyre të bëjnë të qeshin kurse disa të tjerë të përkushtuar vetëm mbas punës.

Po ashtu disa partnerë nuk pastojnë aspak dhe kur gruaja një ditë kërkon ta pastojë ai shtëpinë,  burri jo vetëm që nuk e pastron shtëpin, por gjithashtu të duhet edhe një jav kohë për të pastuar rrëmuja tjera që ka bërë./ Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *