Dieta me pije “smoothie” ju ndihmon të ngeleni shtatzënë

2017-07-05 në ora 12:42

Një dietë me “smoothie” është e duhura në qoftë se dëshironi të krijoni familje.

Një pije smoothie me frute që përmban vitaminën D dhe Omega 3, rritë gjasat për të mbetur shtatzënë për rreth 5%, kjo sipas një studimi britanik.

Kjo nxitje i jep spermës dhe mitrës një kualitet më të lartë, veçanërisht për fermat të cilat pretendojnë të ngelin shtatzënë përmes teknikës IVF.

Studiuesit kanë thënë që një pije e tillë ndihmon edhe çiftet që tentojnë në mënyrë natyrale të bëhen prindër.

I njëjti efekt mund të arrihet edhe duke u ushqyer me salmon dhe duke marrë multivitamina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *